Acasă > Mânăstire > Dotări

DOTĂRI


Partea din Complexul nostru Monastic, care este destinat ospitalității, este formată dintr-un corp de clădiri, legat de Mânăstirea propriu-zisă și totuși perfect independentă de aceasta.

În corpul principal, cu acces în curtea interioară, cu peste 800 mp de portic acoperit dar și la terasa de 500 mp și la curtea exterioară, amenajată cu spații verzi pe 10 ha, se găsesc toate facilitățile necesare bunei desfășurări a oricărui eveniment de formare/ reculegere spirituală:

– spații de cazare, dispuse pe două nivele (etaj și mansardă), cuprinzând 45 de camere de 2-3 sau mai multe paturi, cu baie proprie, totalizând 120 locuri.

– o Capelă pentru 30-40 de persoane,

– o Sală de Conferințe cu 180 de locuri, dotată cu instalație audio și video,

– patru Săli de Întrunire, cu mese și scaune,

– o Sala de Mese cu 120 locuri,

– bucătărie echipată după toate standardele actuale și cu personal calificat.

Acestea sunt legate între ele prin holuri și coridoare generoase. Accesul la nivelele superioare se face prin 2 scări largi de marmură dar și cu ajutorul unui lift modern, rapid și silențios.

Tot complexul este deservit de o rețea wireless.

Priveliștea din oricare punct al Complexului este încântătoare, proximitatea pădurii, dar și frumusețea arhitectonică a sit-ului Mânăstirii, liniștea și armonia întregului Complex face ca evenimentele desfășurate în acest spațiu să lase o amintire de neșters, tuturor participanților.


COMPLEX MONASTIC